dissabte, 6 d’abril del 2013

Benvinguda del president del CP Voltregà



Benvolguts i benvolgudes,

És per a mi un orgull, com a President del Club Patí Voltregà, saludar-vos i donar-vos la benvinguda al nostre Club i al Voltreganès, amb motiu de la celebració de la Copa de Reina d’hoquei patins femení.
Després de 58 anys formant part de la història de l’elit de l’hoquei mundial, competint al màxim nivell amb l’esport masculí, ara arriba el gran moment d’aportar el nostre granet de sorra a l’esport femení.
És el nostre desig que, tant els nens/es de la nostra Escola d’hoquei (més de 250), com els socis, simpatitzants i aficionats de l’hoquei,  no només del Voltreganès, sinó d’arreu del país, pugueu gaudir d’un campionat, del màxim nivell, amb els actuals quatre millors equips de l’hoquei estatal femení:  CP Alcorcón, Biesca Gijón, Reus Deportiu i CP Voltregà.
Estic convençut que aquests quatre clubs seran un gran referent, per a tots, en l’àmbit de l’esportivitat, el companyerisme i el treball en equip.
És per tot això, que vull animar-vos a gaudir d’un cap de setmana d’hoquei sobre patins en estat pur, en una de les pistes amb més història de l’hoquei sobre patins mundial.
Molta sort a totes i a gaudir del millor hoquei sobre patins.

Xevi Sala i Pastallé
President del Club Patí Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada