dilluns, 8 d’abril del 2013

Entrevista a María Díez “No es viu del passat”



La golejadora del Biesca Gijón, il·lusionada amb la Copa de la Reina que es disputarà aquest cap de setmana
Maria Díez ha aterrat aquesta temporada a les files del Biesca Gijón, i en pocs mesos, ja ha demostrat a la parròquia asturiana el que es capaç de fer. Després de no disputar la Copa de la Reina des del 2008, Díez es troba amb el repte de defensar el títol amb un Biesca Gijón que s’ha vist obligat a fer canvis en la banqueta.  

Pregunta: Com s’està vivint dins l’equip el repte de jugar la Copa de la Reina?
Resposta: Pensem en anar a jugar i a guanyar. Ara hem hagut de canviar l’entrenador per motius laborals, el seu lloc l’ocuparà una jugadora, són coses que passen.

P: Es tracta d’un canvi important. Com l’esteu afrontant?
R: Bé. La directiva i l’entrenadora s’ho han pres amb molta tranquil·litat, sense pressió. Creiem que és un bon canvi, la Maria ens coneix, coneix el nostre sistema de joc, coneix a la resta d’equips, així que tenim molt clar el que farem.

P: La semifinal de la Copa la jugueu contra el Voltregà, l’amfitrió. També les semis de la Copa d’Europa i enmig el partit d’OK lliga. Com s’afronta el repte de jugar  tres vegades contra el Voltregà en tres setmanes?
R: Estem preparant els partits a la nostra manera, que no ho puc dir, però està clar que els estem preparant. Estem contentes per la victòria a la pista del Manlleu i pel partit contra el Girona.

P: L’any passa el Biesca va guanyar la Copa de la Reina. Has notat algun tipus de pressió afegida pel fet de defensar el títol?
R: Som conscients que aquí s’han guanyat molts títols, però no es viu del passat. L’equip ha patit molts canvis, han passat moltes coses i les hem afrontat bé. Si ha sortit el tema del títol de l’any passat només ha estat per recordar bons moments, es un nou any i hem de treballar amb el que tenim. 

P: Mai has participat en una Cap de la Reina amb el format actual. És una cita especial per tu?
R: Vaig jugar la Copa de la Reina en Sant Sadurní amb l’Igualada, quan era de vuit equips, i vam perdre precisament contra el Voltregà a les semifinals. No tinc experiència amb aquest nou format, però al final, contra el Voltregà hi juguem cada any, ja sabem quins són els punts més i menys forts. Tinc moltes ganes de jugar la Copa i guanyar-la, però sobretot de gaudir i passar-ho bé, no només amb la Copa sinó en totes tres competicions, on encara tenim opcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada