dimecres, 10 d’abril del 2013

Laia Vives “Les Copes sempre arriben en un bon moment”


Laia Vives, la portera amb més copes de la Reina en el seu palmarès, defensarà la porteria del Voltregà en la vuitena edició de la competició, que es disputa a Sant Hipòlit. El fet de jugar com a equip local converteix en clares favorites les jugadores de David Bou, que veuen com un somni guanyar la Copa davant la seva afició.

La Copa de la Reina arriba en un bon moment pel Voltregà?
Les copes sempre arriben en un bon moment. Tot i que en la lliga últimament no hem tingut bons resultats tenim molta confiança. El fet de trencar la dinàmica de la lliga ens anirà molt bé, l’afrontem amb moltes ganes i molta il·lusió.

Des de dins l’equip, veieu en positiu el fet de jugar la competició a casa o pot ser una dificultat afegida a l’hora d’afrontar-la?
Si fas balanç de pros i contres el fet de jugar-la a casa és molt i molt positiu. En tenim moltes ganes, el poble està plenament bolcat amb nosaltres. En aquest sentit ens ho agafem com un repte, i no pas com una obligació. En tenim moltes ganes, ens en morim de ganes, i esperem estar a l’altura i que la gent que vingui al pavelló gaudeixi de l’hoquei femení.

Precisament en un poble que respira hoquei com Sant Hipòlit suposo que veurem un pavelló ple a vessar animant al seu equip, com ho viviu des de la pista?
L’afició no falla mai. Per nosaltres és importantíssim notar que ens recolzen des de la graderia, ens empenyen a seguir lluitant cada minut de partit. Cada temporada ho demostren, i en partits com el del Coutràs (Quarts de final de la Copa d’Europa) o el de les semifinals amb el Biesca els necessitem. Segur que l’afició serà el jugador número 6 en aquest cas.

Després de caure a la final de l’any passat amb el Biesca, afronteu amb ganes de revenja aquest encreuament de semifinal?
Crec que Biesca és un grandíssim equip, té molt bones jugadores però en aquesta Copa hi ha una cosa en que no ens poden guanyar, en il·lusió. És veritat que en el vestuari hi ha una especial motivació per tornar a trobar-nos les, per treure’ns l’espina de l’any passat de la Copa de la Reina, i més que mai esperem poder superar-les i plantar-nos a la final a casa. Seria tot un somni.

La portera té un paper clau en les fases finals d’aquestes competicions, a partit únic; com ho vius?
No hi estic del tot d’acord, no hem d’oblidar que és un esport col·lectiu. Un jugador influeix en certa manera però per a nosaltres la base clau és l’equip, la pinya i el fet de ser totes una. En aquest cas jo aportaré tot el que pugui aportar i sé que les meves companyes faran el mateix, i estic convençuda que entre totes ho tirarem endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada